Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keukenschort van gerecycled polyester


Een professionele keukenschort 100% gerecycled

Ontdek onze collectie keukenschorten gemaakt van stoffen die voor 100% gerecycled zijn, afkomstig van gerecyclede textiel en gebruikte plastic flessen !

Kies voor de alles-in-één oplossing: gepersonaliseerde schorten, gewassen en rechtstreeks bij u in het restaurant geleverd!

 

Een volledige dienstverlening

Onze aanpak is gebaseerd op de circulaire economie, met een proces van recycling van kleding aan het einde van hun levensduur, inclusief sorteren, defibreren, weven, en uiteindelijk het maken van de kleding. Elk schort gemaakt van gerecycled katoen en polyester heeft dus zijn eigen unieke verhaal en draagt bij aan het behoud van onze planeet.

Elke schort kan worden gepersonaliseerd naar uw voorkeuren. U heeft de mogelijkheid om verschillende elementen toe te voegen zoals de naam, voornaam, het logo, de kleur, het ontwerp, en nog veel meer.

Scaldis zorgt voor hun onderhoud met een aangepast wasproces en voert indien nodig reparaties uit. Zodra de schorten perfect zijn gereinigd, zorgt Elis ervoor dat ze rechtstreeks op uw werkplek worden afgeleverd !

Waarom textiel recycleren ?

 

Bij Scaldis stellen we circulaire economie en innovatie centraal in onze verbintenissen. Al jarenlang investeren we in onderzoek en ontwikkeling om gebruikte kleding om te zetten in garen.

Textielrecycling biedt tal van voordelen: het draagt bij aan de vermindering van afval, minimaliseert het gebruik van nieuwe grondstoffen zoals katoen en polyester, ondersteunt lokale productie en stimuleert innovatie op dit gebied.

Neem deel aan de verandering !

 

Uw nieuwe schort staat klaar om uw imago en verantwoordelijkheid te versterken !

Sluit u aan bij Scaldis, een verantwoordelijke en professionele onderneming die u een optimale gemoedsrust zal bieden.