Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werkkledij

Optimale verzorging van werkkledij dankzij onze industriële wasserij

Werkkledij voor alle beroepen

 

Van het beschikbaar stellen van werkkledij, tot hun zorgvuldige wassen en wekelijkse herlevering op uw werkplek, wij zorgen voor alles.

Ongeacht uw bedrijfstak bieden wij een breed scala aan werkkledij die geschikt is voor verschillende beroepen, zoals bouw, horeca, gezondheidszorg, industrie, horeca, enz.

Geef uw team schone werkkleding en het comfort dat ze verdienen!

 

Ontdek nu onze werkkledij service voor bedrijven

Een volledige service voor uw werkkleding

1. Beschikbaarstelling van op maat gemaakte werkkleding

Wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige werkkleding aan die geschikt is voor uw bedrijfstak en aanpasbaar is aan uw behoeften. Van de keuze van stoffen tot ontwerpdetails, wij leggen de nadruk op kwaliteit, veiligheid en comfort. Wij helpen u bij het selecteren van kleding die geschikt is voor de risico’s van uw beroep en de kleuren die het beste de identiteit van uw bedrijf weerspiegelen.

2. Industriële wasserijdienst 

We verzorgen de regelmatige reiniging van de werkkleding van uw medewerkers in onze gespecialiseerde industriële wasserij. Schone en goed onderhouden kleding bevordert de veiligheid en hygiëne op de werkplek. Ons reinigingsproces voldoet aan de strengste normen om de duurzaamheid en levensduur van de werkkleding te waarborgen.

3. Levering

Ons toegewijde team zorgt voor wekelijkse levering van alle schone werkkleding rechtstreeks op uw werkplek.

Elke beroepssector heeft specifieke behoeften op het gebied van werkkleding

 

Daarom bieden wij een breed scala aan op maat gemaakte werkkleding om te voldoen aan alle eisen van alle bedrijfstakken. Van lichte en zware industrie tot veeleisende farmaceutische omgevingen, en van de strenge normen van de voedingsindustrie tot de veiligheidseisen, onze werkkleding is speciaal ontworpen om perfect bij uw beroep te passen.

Onze collectie werkkleding omvat ook PBM kleding (persoonlijke beschermingsmiddelen) die voldoen aan de normen en zorgen voor de bescherming van uw werknemers. Door te kiezen voor Scaldis als uw partner, profiteert u van aangepaste, hoogwaardige werkkleding die niet alleen aan de geldende voorschriften voldoet, maar ook het comfort en de veiligheid van uw team bevordert.

Meer weten over PBM werkkleding

De voordelen van het huren en onderhouden van professionele werkkledij

Tijds- en energiebesparing

Laat ons het hele proces beheren, van het selecteren van de werkkleding tot aan de levering en het onderhoud, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten

Merkimago

Goed onderhouden werkkleding versterkt het merkimago van uw bedrijf en het vertrouwen van uw klanten. Laat zien dat uw bedrijf de uitstraling van zijn personeel serieus neemt.

Veiligheid op de eerste plaats

Zorg voor de veiligheid van uw werknemers door hen geschikte en goed onderhouden werkkleding te bieden. Bescherm ze tegen risico’s die verband houden met hun werkomgeving.

Blanchisserie industrielle Belgique Luxembourg industriele wasserij werkkledij beroepskledij bedrijfskleding

Bedrijfskleding op maat

 

Optimaliseer de efficiëntie van uw bedrijf dankzij onze industriële wasserij, gespecialiseerde in werkkledij voor alle beroepen en sectoren. Van de initiële verstrekking van professionele werkkleding tot hun zorgvuldige reiniging en tijdige wekelijkse levering op uw werkplek, wij zorgen voor alles !

Onze diensten omvatten een breed scala aan werkkleding, waaronder uniformen voor veiligheidskleding voor bouwvakkers, medische kledij voor zorgprofessionals, horecapersoneel, representatieve kleding voor kantoorpersoneel…

Door te kiezen voor onze op maat gemaakte oplossingen, kunt u erop vertrouwen dat uw team altijd professioneel gekleed is, wat bijdraagt aan een positieve uitstraling van uw bedrijf en het welzijn van uw werknemers bevordert.

Geef uw team onberispelijke kleding en bied hen het comfort dat ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een oplossing op maat en bevrijd uzelf van alle zorgen met betrekking tot het onderhoud van professionele kleding !

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al onze services ontdekken