Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Cleanroom

Cleanroom solutions

Efficiënt beheer van besmetting in cleanrooms is van cruciaal belang voor alle bedrijven die opereren in gecontroleerde omgevingen.

Dankzij onze jarenlange expertise begeleiden we u op maat en volgen we strikt de richtlijnen van GMP Annex 1. We bieden uitgebreide oplossingen en bieden volledige ondersteuning om naleving te waarborgen.

Overall, herbruikbare kleding, cleanroom mats… Ontdek al onze Cleanroom oplossingen en collecties !

Meer info over onze Cleanroom oplossingen

Cleanroom producten voor al uw behoeften

Wij bieden verschillende artikelen en apparatuur aan die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van cleanrooms :

Overalls et cleanroom kleding

 

Onze herbruikbare kleding zijn ontworpen om zowel de drager als de omgeving te beschermen tegen elke vorm van besmetting. Onze kleding met gepatenteerde ritssluitingen zorgen voor aan- en uittrekken zonder contact met de buitenkant van het kledingstuk.

Elke kleding wordt zorgvuldig gewassen en verpakt volgens uw behoeften. Onze cleanroom kleding is verkrijgbaar met verschillende opties, waaronder met of zonder kap, ribboorden en meer.

Ontdek de catalogus van herbruikbare Cleanroom kleding

Schoenen, sokken, maskers en beschermende brillen

 

We bieden ook sokken en schoenen die speciaal gecertificeerd zijn voor cleanroom omgevingen, die kunnen worden gedesinfecteerd en gesteriliseerd volgens uw eisen. Ze kunnen ook worden aangepast aan uw ESD-omgevingen.

Ons aanbod omvat ook veiligheidsbrillen en maskers voor optimale veiligheid.

Meer informatie over de apparatuur voor cleanroom omgevingen
Cleanroom services

Reinigingssystemen en Cleanroom mats

 

Voor de volledige reiniging van uw cleanroom hebben we diverse herbruikbare reinigingssystemen ontwikkeld die zorgen voor netheid tot in de moeilijkst bereikbare hoeken. Onze systemen kunnen muren, vloeren, plafonds, maar ook isolatoren, leidingen, tanks en vaten reinigen. We bieden ook herbruikbare microvezeldoekjes aan die tot 99,99% van de bacteriën verwijderen.

Onze matten zijn ontworpen om besmetting bij de ingang van uw cleanroom ruimte te verminderen. Dankzij geavanceerde technologie houden deze matten tot 99% van het vuil en de bacteriën vast, waardoor de netheid van uw kritische omgeving behouden blijft.

Meer info over cleanroom service en producten !

Kwaliteitsbeheer volgens strikte opvolging

Wij zijn een gespecialiseerde industriële wasserij die gespecialiseerd is in de verhuur en het onderhoud van apparatuur die wordt gebruikt in gecertificeerde cleanrooms, in overeenstemming met de norm ISO 14644 en de Good Manufacturing Practices (GMP). Dit is hoe wij de kwaliteit van onze diensten waarborgen: 

Decontaminatie (deeltjes verwijdering en micro-organismen) 

We voeren de decontaminatie uit op kleding, ongeacht uw omgeving. Ze fungeren als een barrière om de emissie van deeltjes te minimaliseren, bijvoorbeeld afkomstig van haar of huid.

Gevalideerde processen

We gebruiken gevalideerde processen om ervoor te zorgen dat kleding en apparatuur correct worden gereinigd en indien nodig gesteriliseerd worden.

Traceerbaarheid – Online tool

Elk artikel is voorzien van een RFID-chip of een barcode, waardoor volledige traceerbaarheid van de behandeling van elk kledingstuk wordt gegarandeerd.

Kwaliteitscontrole

We voeren een strenge kwaliteitscontrole uit op elke batch met behulp van een Helmke-drum om ervoor te zorgen dat de kleding voldoet aan de grenswaarden die zijn vastgesteld door de norm.

Onze Cleanroom service

Onze apparatuur is speciaal ontworpen om aan uw specifieke Cleanroom behoeften te voldoen.

We zijn toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit service om te voldoen aan strenge eisen, terwijl we tegelijkertijd volledige naleving van de Cleanroom normen garanderen.

 

Meer info over Cleanroom service

De voordelen van de Cleanroom service

Aanpassing aan uw behoeften

Wij bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor uw Standard Operating Procedures (SOP), wat zorgt voor het comfort van de drager, de productkwaliteit en de naleving van de besmettingsnormen in cleanrooms. Onze artikelen zijn geschikt voor diverse sectoren (farmaceutisch, micro-elektronica, life sciences, etc.).

Procescontrole

We verzekeren een gekwalificeerd industrieel proces met lotcontrole, die voldoet aan de ISO/IEST-vereisten voor uw interne en externe audits.

Volledige traceerbaarheid

Dankzij RFID-chips en barcodes bieden we volledige traceerbaarheid van onze artikelen, waarbij alle belangrijke gegevens worden opgeslagen.

Veilige levering

Onze leveringen worden uitgevoerd volgens het afgesproken serviceniveau, waarbij we veilige bevoorrading garanderen dankzij onze interne logistieke diensten.

Beheer van budget en voorraad

Ons verhuur- en onderhoudsmodel stelt u in staat om uw budget te beheren en uw voorraad te beveiligen.

Ervaring

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd en bieden we professionele ondersteuning aan onze klanten.

Meer info over de cleanroom diensten

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten ontdekken