Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten

Onze service maakt uw leven gemakkelijker

Naast het leveren van professionele uitrusting (werkkleding, waterfonteinen, sanitaire dispensers en gepersonaliseerde matten), is ons belangrijkste doel ervoor te zorgen dat deze professionele uitrusting schoon, veilig en goed functionerend blijft dankzij onze diensten.

Onze onderhoudsservice, die regelmatig wassen en levering van artikelen rechtstreeks op uw werkplek omvat, vereenvoudigt uw dagelijkse routine en helpt u tegelijkertijd uw kosten te verlagen.

Dat is hoe ons circulaire service werkt !

Meer info over werkkleding service en Scaldis voorzieningen
diensten services

Waarom kiezen voor het huren van werkkledij en hygiënische artikelen ?

Diepgaande expertise : Ons team beschikt over uitgebreide expertise in het beheer en de behandeling van werkkleding, wat uw veiligheid garandeert.


Flexibiliteit : We passen onze diensten aan op uw specifieke behoeften, en bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf.


Milieubetrokkenheid : We gebruiken milieuvriendelijke praktijken in onze was- en onderhoudsprocessen.

Klantenservice : Uw tevredenheid is onze absolute prioriteit. Ons team staat altijd klaar om uw vragen en zorgen te beantwoorden.

Onze dienst voor het huren en wassen van werkkleding

Onze verhuur- en wasdienst voor werkkledij past zich aan aan diverse sectoren, waaronder voeding, industrie, horeca, bouw, farmaceutica en nog veel meer. Of u nu robuuste kleding nodig heeft voor op de bouwplaats of uniformen die voldoen aan de strenge hygiënenormen van de voedingsindustrie, wij hebben wat u nodig heeft. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunt u kleding vinden die perfect aansluit bij uw professionele behoeften, terwijl u profiteert van onze verhuur- en wasdienst.

Om optimale reinheid te garanderen en de levensduur van werkkledij te verlengen, maken we gebruik van geavanceerde was technieken en zorgvuldige onderhoudsprocedures, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Nadat het wassen en onderhoud is voltooid, zorgt ons ervaren team voor de levering van uw schone werkkledij rechtstreeks op uw werkplek. Uw vuile werkkledij wordt opgehaald door onze service agent zodat u uw activiteiten nooit hoeft te onderbreken.

Ontdek de werkkleding en profiteer van onze reinigings- en leveringsservice.

Onze dienst voor hygiënevoorzieningen voor bedrijven

Ontdek onze service voor het huren en onderhouden van waterfonteinen. Wij regelen alles, van installatie tot levering van waterflessen, zodat uw werknemers en bezoekers altijd kunnen genieten van fris, warm of bruisend water, maar vooral zuiver water. Vertrouw op onze expertise voor een onberispelijke watervoorziening op uw locatie dankzij onze diensten.

Kies voor onze op maat gemaakte matten service voor een onberispelijke ontvangst. We maken gepersonaliseerde tapijten, zorgen voor hun installatie en reinigen ze regelmatig, waardoor een gastvrije en schone omgeving voor uw bezoekers wordt gegarandeerd.

Maak de hygiënebeheer van de toiletruimtes van uw bedrijf eenvoudiger met onze sanitaire voorzieningen. We leveren zeepdispensers, papieren of stoffen handdoeken, toiletpapier en meer, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over tekorten.

We bieden een gespecialiseerde Cleanroom service aan die voldoet aan de strenge eisen van gevoelige omgevingen, zoals de farmaceutische en elektronica-industrieën. Onze Cleanroom oplossingen omvatten hoogwaardige kleding, strikte reinigingsprotocollen en levering op maat. Met geavanceerde technologieën en deskundig personeel zorgen we voor optimale hygiëne en naleving van normen. Vertrouw op Elis Cleanroom (ons merk voor Cleanroom) voor betrouwbare Cleanroom diensten die voldoen aan uw specifieke behoeften en bijdragen aan een veilige werkomgeving.

Ontdek meer over de verhuur service

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze diensten ontdekken