Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waterkoeler

Waterkoeler voor bedrijven

Waterdispenser voor al uw behoeften !

 

We bieden een totaalservice aan om uw bedrijf uit te rusten met waterfontein (koud water, warm water of bruisend water) !

Of u nu kiest voor een waterkoeler met flessen of voor een waterfontein op de waterleiding, wij zorgen voor het onderhoud en de levering van de waterflessen. Dit stelt u in staat om uw werknemers en bezoekers gezonde hydratatie te bieden, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over logistiek.

Ontdek nu onze waterfontein service !

Geniet van een zorgeloze service

Gecontroleerde waterkwaliteit

 

Onze waterfonteinen garanderen een constante en gecontroleerde waterkwaliteit. We zorgen ervoor dat het water dat we leveren voldoet aan de strengste sanitaire normen. U bent verzekerd van het leveren van een veilige en gezonde drinkwaterbron voor uw werknemers en bezoekers, wat bijdraagt aan hun welzijn en gezondheid.

 

Volledige en zorgeloze service

 

Naast het installeren van de waterfonteinen, zorgen wij voor de regelmatige levering van zuiver water en het onderhoud van de waterkoelers. Onze gekwalificeerde technici zorgen voor een goede werking van de drinkfontein, voeren indien nodig onderhoud uit en zorgen ervoor dat de filters regelmatig worden vervangen. Zo kunt u zich concentreren op uw hoofdactiviteit met gemoedsrust.

Kostenbesparing

 

Door te kiezen voor onze water dispensers, bespaart u op de kosten verbonden aan het kopen van grote hoeveelheden flessenwater, het opslaan ervan, het beheren van bestellingen en het verwijderen van plastic afval. Op lange termijn zorgt dit voor aanzienlijke besparingen.

Een uitgebreid assortiment waterfonteinen aangepast aan elke behoefte

Waterkoeler met fles

 

Veelzijdig en gemakkelijk te installeren, onze waterkoeler met fles biedt koud, warm en lauw water aan.

U hoeft zich geen zorgen te maken over aansluiting op het waterleidingnet. Bovendien vereenvoudigt onze leverings- en onderhoudsservice uw leven.

U zult uw medewerkers en bezoekers nooit meer zonder water laten zitten !

Waterkoeler met fles ontdekken

Waterkoelers op waterleiding

 

Combineer elegantie en functionaliteit met onze waterfonteinen aangesloten op de waterleiding. Onze water dispensers bieden koud, warm, lauw en bruisend water, en geven tegelijkertijd een aantrekkelijk design aan uw ruimtes. Een ideale keuze voor wie stijl en comfort zoekt zonder compromissen.

Kies voor een milieuvriendelijke oplossing met minder plastic afval, en profiteer van onze onderhoudsservice voor een altijd werkende fontein.

Waterkoelers op waterleiding ontdekken

Waterkoeler tafelmodel

 

Bied continu vers, lauw en warm water aan tegen een voordelige prijs met onze tafelmodel waterkoeler.

Ontworpen om op toonbanken of bureaus te plaatsen, is deze waterkoeler de ideale oplossing om ruimtes elegant te optimaliseren. Het maakt het gemakkelijk om glazen, flessen en karaffen van verschillende groottes te vullen.

Compact en perfect passend in elke werkruimte, en onze regelmatige onderhoudsservice garandeert een onberispelijke hygiëne.

Meer weten over de tafelmodel waterkoeler

Onze toewijding aan kwaliteit

De kwaliteit van het water dat wij leveren, staat bij ons voorop. Ons water komt uit zorgvuldig gecontroleerde en beheerde bronnen, wat garandeert dat het zuiver, fris en vrij van verontreinigingen is.

ISO 9001 gecertificeerd

Onze waterkoelers voor bedrijven zijn ISO 9001 gecertificeerd.

Conformiteit

Onze waterfontein dienst voor bedrijven heeft een sanitaire conformiteitsattest dat is uitgegeven door een laboratorium dat is gemachtigd door het ministerie van Volksgezondheid. De materialen van onze water dispensers zijn namelijk veilig voor de gezondheid van de gebruikers.

Compliance met de RoHS-regelgeving

Onze waterfonteindienst voldoet aan de RoHS-regelgeving (Restriction of Hazardous Substances), die het gebruik van gevaarlijke stoffen beperkt.

AFIFAE Audit

Onze waterfonteindienst voldoet aan de auditgids van AFIFAE.

Meer informatie over de waterkoeler service

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze andere diensten ontdekken