Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Matten

Tapijt voor bedrijven

Gepersonaliseerde matten

 

Iedere onderneming is uniek, net zoals de behoeften op het gebied van decoratie en hygiëne! Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan personaliseerbare binnen- en buitenmatten aan, ontworpen om aan uw specifieke eisen te voldoen.

We zetten uw ideeën om in realiteit door tapijten te creëren die de unieke identiteit en visie van uw bedrijf weerspiegelen, terwijl we streng de hygiëne van uw ruimte behouden dankzij onze inclusieve regelmatige wasdienst.

Vraag nu uw gratis voorbeeld van uw gepersonaliseerde mat aan !

Onze toewijding aan uw tevredenheid

Onze toewijding aan uw tevredenheid houdt niet op bij het ontwerp en de levering van gepersonaliseerde matten. We gaan veel verder door u een volledig beheer van de matten aan te bieden om een schone en gezonde omgeving in uw gebouwen te garanderen. Zo werkt onze service:

1. Levering en installatie

Ons team zorgt voor de levering en installatie van uw gepersonaliseerde tapijten.

2. Reiniging service

We halen regelmatig vuile matten op bij uw bedrijf en brengen ze naar onze gespecialiseerde wasserij voor een grondige reiniging, zodat hun kwaliteit, esthetiek en de hygiëne van uw omgeving behouden blijven.

3. Opnieuw leveren

Tijdens het reinigen van uw matten, plaatsen we schone vervangingsmatten in uw ruimte, zodat u altijd kunt genieten van een schone en gastvrije omgeving voor uw activiteiten.

4. Op maat gemaakt onderhoud

Ons team houdt nauwlettend toezicht op de staat van uw matten en zorgt ervoor dat ze gedurende hun hele levensduur in perfecte staat blijven, met inachtneming van de strengste hygiënenormen. In geval van schade wordt uw mat onmiddellijk vervangen.

Diverse matten voor elke hoek van uw bedrijf

Schoonloopmatten

 

Met onze schoonloopmatten voorzien we in de hygiëne- en decoratiebehoeften van bedrijven, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor superieur comfort. Of het nu gaat om een kantoor, een ontvangsthal, een vergaderruimte of een andere commerciële ruimte, onze matten voegen een vleugje elegantie en professionaliteit toe.

Door middel van volledige aanpassingsmogelijkheden kunt u de kleuren, boodschappen en afmetingen kiezen die passen bij de identiteit van uw bedrijf, wat zorgt voor een gastvrije sfeer voor uw klanten en medewerkers.

Onze matten zijn vervaardigd van hoogwaardige gerecyclede materialen, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage, gemakkelijk te onderhouden zijn en een uitzonderlijke duurzaamheid bieden, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes.

Vraag nu een gratis offerte aan voor uw matten behoeften

Buitentapijt

 

Onze op maat gemaakte buitentapijten zijn speciaal ontworpen voor bedrijven en voegen een professionele en gastvrije uitstraling toe aan uw buitenruimtes. Ze zijn bestand tegen weer en slijtage, ideaal voor drukke gebieden.

Personaliseer ze met uw logo of specifieke patronen om uw merk te versterken. Transformeer uw buitenruimtes in een verlengstuk van uw bedrijf en creëer zo een positieve eerste indruk voor uw klanten en bezoekers.

Meer weten over Scaldis buitenmat

Ergonomische mat (antivermoeidheidsmat)

 

Onze ergonomische anti-vermoeidheidsmatten zijn ontworpen om uitzonderlijk comfort te bieden aan mensen die lange uren staand doorbrengen. Met innovatieve ondersteuningstechnologie verminderen ze vermoeidheid en pijn veroorzaakt door langdurig staan, of het nu in de keuken van een restaurant is, in een werkplaats of op elke andere werkplek.

De combinatie van hoogwaardige vulling en een antislipoppervlak zorgt voor een moeiteloze loop- en werkervaring, terwijl het de houding en productiviteit verbetert.

Meer info over antivermoeidheidsmat

Uw gepersonaliseerde mat

Onze gepersonaliseerde matten zijn meer dan alleen maar vloerbedekkingen; ze zijn de uitdrukking van uw merk en esthetiek. Bij ons heeft u volledige vrijheid om uw matten voor uw bedrijf te creëren.

Kies kleuren die resoneren met uw identiteit, voeg trots uw bedrijfslogo toe, of bedenk op maat gemaakte patronen die uw verhaal vertellen. Uw creativiteit is de enige beperking. Ons team van experts werkt nauw met u samen om uw ontwerpen tot leven te brengen en matten te creëren die een blijvende indruk maken op uw klanten, partners en medewerkers.

Meer info over de matten diensten

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze andere diensten ontdekken