Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sanitaire voorzieningen

Optimaliseer de netheid en het comfort van uw sanitaire ruimtes

Toilet dispenser voor uw bedrijf

 

Profiteer van ons uitgebreide sanitaire voorzieningen, waaronder : handzeep, desinfecterende handgel, WC papier, wc vuilbak , katoenen handdoekrollen of papier dispenser en nog veel meer.

We zijn toegewijd aan het vereenvoudigen van uw leven door onze innovatieve dispensers beschikbaar te stellen, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor regelmatige levering van hygiënemateriaal om tekorten te voorkomen.

Maak van hygiëne een prioriteit om een gezonde omgeving voor iedereen te waarborgen door ons als uw partner te kiezen !

Meer weten over sanitaire voorzieningen

Een volledig assortiment sanitaire voorzieningen voor bedrijfstoiletten

Handen wassen en desinfecteren

Handzeep dispenser, handwas wasmiddel, hydroalcoholische gel.

Handdroger

Handdoekdispenser voor papieren handdoeken of katoenen rol, elektrische handdroger.

Toilet hygiene

Toiletrolhouder, hygiënebakje en dameshygiëne bakje, urinoirroosters, enz.

Geurverspreider

Luchtverfrisser voor de toiletruimtes van uw bedrijf.

3 collecties beschikbaar in verschillende kleuren om de toiletruimtes van uw bedrijf aan te kleden

Phoenix gamma

Ontdek onze Phoenix gamma, gemaakt van gerecycled plastic !

Phoenix is een complete reeks van 8 sanitaire voorzieningen om onberispelijk comfort en hygiëne te bieden. Deze reeks, ontworpen van elegant ontworpen gerecycled plastic, past in elke omgeving om uw medewerkers en bezoekers tijdens hun pauzes te bekoren.

Naast het leveren van de dispensers, zorgt Scaldis voor een alles-in-één service. Om u gemoedsrust te bieden, zorgen wij voor alles: installatie van de dispensers, regelmatige levering van verbruiksartikelen (toiletpapier, handzeep, papieren handdoeken …) en het onderhoud van de sanitaire dispensers.

Meer weten over de dispensers van Phoenix

Fusion gamma

Zorg voor een gezonde omgeving voor uw personeel en klanten met onze professionele uitrustingen ! We bieden elegante, exclusieve en kleurrijke sanitaire voorzieningen die alle aspecten van hygiëne dekken.

Oplossingen voor handen wassen, handdrogen, toiletpapierdispensers, geurverspreiding, toilethygiëne en dameshygiëne. Onze 16 sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar in 10 kleuren om aan al uw wensen te voldoen !

Om uw gemoedsrust te garanderen, verzorgen wij de installatie van de dispensers, regelmatige levering van hygiënemateriaal en het onderhoud van uw apparaten.

Meer informatie over onze kleurrijke sanitaire voorzieningen

Aqualine gamma

Met Aqualine geeft u uw werknemers en bezoekers een schone en gezonde werkomgeving !

Ontdek een verscheidenheid aan producten zoals : toiletpapier dispenser, handzeep, papieren handdoeken…Maar ook oplossingen voor dameshygiëne en geurverspreiders om onaangename geuren te voorkomen. Deze alomvattende aanpak zorgt voor een schone en veilige sanitaire omgeving, waarbij uw privacy wordt gerespecteerd.

Vereenvoudig het beheer van uw sanitaire ruimtes met onze all-inclusive service. We verzorgen de installatie, levering van apparatuur (handzeep, papieren handdoeken…) en regelmatig onderhoud van de dispensers !

Aqualine gamma ontdekken

Hygiëne: Grondslag van het Succes van uw bedrijf

MVO

Onze sanitaire producten zijn Ecolabel gecertificeerd. Een strenge milieunorm die garandeert dat onze apparatuur voldoet aan strikte criteria voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Duurzaamheid

Door te investeren in onze milieuvriendelijke sanitaire producten, speelt uw bedrijf ook een sleutelrol in het beschermen van de planeet.

Conformiteit aan hygiënenormen

De vele regelgevingen vereisen dat bedrijven hoge hygiënenormen handhaven om de veiligheid en gezondheid van werknemers te waarborgen. We zijn er om u te helpen deze normen na te leven.

Bedrijfsimago

Hygiëne weerspiegelt de kwaliteit van het bedrijf. Een bedrijf dat aandacht besteedt aan hygiëne straalt vertrouwen uit naar klanten, zakenpartners en werknemers.

Gezondheid en welzijn van werknemers

Hygiënevoorzieningen bevorderen een gezonde werkomgeving, waardoor het risico op ziekten wordt verminderd en de kwaliteit van het werk van uw medewerkers wordt verbeterd.

Verhoogde productiviteit

Werknemers die gezond zijn en zich comfortabel voelen in hun werkomgeving zijn productiever. Een brandschone omgeving creëert een setting die bevorderlijk is voor concentratie en prestaties.

Het visitekaartje van uw bedrijf

Schone en stijlvolle sanitaire voorzieningen dragen bij aan een positieve sfeer voor zowel uw medewerkers als uw klanten !

In de moderne zakenwereld is hygiëne een onmisbare pijler om het welzijn van werknemers te waarborgen, de productiviteit te stimuleren en de reputatie van een bedrijf te behouden. Een bedrijf dat zorgt voor de gezondheid en veiligheid van haar werknemers door onberispelijke hygiënenormen te garanderen, is een bloeiend bedrijf. Daarom bieden wij onze sanitaire dienst aan, ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen en tegelijkertijd de principes van duurzaamheid te respecteren.

Naast het leveren van de apparatuur, zorgen wij voor de levering van hygiëneproducten, zodat u nooit zonder zit !

 

Meer informatie over de sanitaire voorzieningen

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze andere diensten ontdekken