Contacteer ons

Heb je informatie nodig? Neem contact met ons op!

 

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brandvertragende kleding met wasdienst

Bescherm uw werknemers met onze brandvertragende kleding

In elke industrie is veiligheid op de werkvloer van het grootste belang. Als gespecialiseerde industriële wasserij leveren wij hoogwaardige brandvertragende werkkledij voor uiteenlopende sectoren. Onze diensten gaan verder dan enkel het verstrekken van aangepaste kleding; wij zorgen ook voor het wassen van deze vlamvertragende kleding volgens de strengste PBM normen, en voor de directe teruglevering op de locatie van onze klanten, overal in België.

Meer Info over onze brandvertragende Kleding met Wasservice

Hoe wij u helpen met het beheer van de Brandvertragende kleding

brandwerende kleding vlamvertragende kleding brandwerende kledij werkkledij workwear

1. Breed Assortiment aan Veiligheidskledij :

 

Of het nu gaat om een brandwerende werkoverall, werkjas, werkbroek of andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), wij bieden een uitgebreide selectie aan veiligheidskleding. Al onze werkkledij voldoet aan de hoogste normen voor bescherming tegen hitte en vlammen.

Onze kleding voldoet aan de Europese norm EN 11612. Dat betekent dat ze uitvoerig zijn getest en gecertificeerd voor bescherming tegen hitte en vlammen. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten. Wij garanderen dat onze werkkleding bijdraagt aan de veiligheid en gezondheid van elke drager tijdens het werken.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de werkkledij te laten bedrukken of borduren, meest geschikt voor uw behoeften. Op die manier kunt u een professioneel en uniform uiterlijk creëren voor uw team.

Alle vlamvertragende kleding ontdekken

2. Industriële Wasserij diensten :

 

Onze geavanceerde industriële wasserij is uitgerust met geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat uw brandvertragende werkkledij grondig wordt gereinigd en onderhouden volgens de voorgeschreven normen. 

Elke week worden de verschillende soorten werkkleding in onze fabriek zorgvuldig geanalyseerd. Als we constateren dat uw kleding beschadigd is en de drager niet meer voldoende beschermt, zorgen wij voor reparatie of vervanging. Hiermee garanderen wij dat uw werknemers altijd voorzien zijn van veilige en betrouwbare werkkleding.

Meer info over het wassen van industriële werkkleding

3. Directe en snelle Levering op uw werkplek :

 

Efficiëntie en gemak moeten samengaan voor onze klanten. Daarom zorgen wij voor een directe levering van de schone en veilige kleding op uw werkplek, overal in België. Zo kunnen uw werknemers altijd tijdens het werken beschikken over de benodigde bescherming.

Meer info over de dienst werkkledij

Uw voordelen

Toewijding aan Veiligheid :

Veiligheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om uw werknemers te voorzien van de beste bescherming tegen hitte en vlammen.

Gemak :

Met onze alles-in-één werkkledingservice hoeft u zich nergens zorgen over te maken: wij regelen het wassen, repareren en vervangen van uw werkkleding, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk.

Expertise en Ervaring :

Met jarenlange ervaring in de sector begrijpen wij de complexiteit van veiligheidsvoorschriften en normen, en kunnen wij u deskundig begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Efficiënte Service :

Onze efficiënte en betrouwbare service zorgt ervoor dat u altijd kunt rekenen op tijdige levering en hoogwaardige resultaten.

Teruggebeld worden over brandwerende kleding met wasdienst

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons ruime assortiment aan brandwerende kleding en het gebruiken van persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving voor uw team !

"*" geeft vereiste velden aan

Door op "Verzenden" te klikken, bevestig ik dat ik het volgende heb gelezen en geaccepteerd privacybeleid.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.