Verhuur, verkoop, onderhoud van beroepskledij

Mededeling rond COVID-19

Mededeling rond COVID-19

Mededeling van onze CEO in het kader van de COVID-19-crisis

 

Beste klanten, collega’s, vrienden,


Over één zaak kunnen we het eens zijn.

We hebben de afgelopen weken een niet evidente periode achter de rug. Een periode waarbij we allen geconfronteerd werden met nieuwe regels en maatregelen. Één woord domineerde ons reilen en zeilen: “CORONA”.

Sinds het begin van de quarantaine is een groot deel van het Scaldis team met veel enthousiasme onvermoeibaar blijven werken om u in deze moeilijke omstandigheden dezelfde service te kunnen bieden.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de loyaliteit, integriteit en flexibele inzet. Deze belangrijke pijlers maken het mogelijk om met een positieve ingesteldheid uit te kijken naar de toekomst.

Een toekomst die meer dan ooit moet worden opgebouwd in de duurzame en herbruikbare richting. De wegwerpindustrie heeft duidelijk zijn beperkingen laten zien op vlak van beschikbaarheid en milieu. Hier komt duidelijk onze spin-off met innovatieve oplossingen: BeMicron.

Ik ben ervan overtuigd dat als wij verder met deze constructieve en respectvolle houding met elkaar omgaan, wij hier allen sterker uitkomen.

Ik wens jou, jullie familie en werkomgeving een gezonde, propere toekomst.


Warme groeten,


Vincent Vanneste

 

Fondateur et CEO de Scaldis

 

Actualiteit

Bereid u voor op het winterseizoen

Het einde van de zomer komt eraan en de warmte zal binnenkort plaats ruimen voor wintertemperaturen. Muts, fleece neck, vest, handschoenen, broek, sokken en schoenen: we bieden een ruime waaier aan kledij ontworpen om u warm te houden!

Meer weten

Mededeling rond COVID-19

Sinds de uitbarsting van de gezondheidscrisis hebben wij alles in het werk gesteld om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Onze directeur maakt de balans op en vertelt over de sleutels voor een steeds duurzamere en innoverende toekomst.

Meer weten

Persconferentie BeMicron

Vincent Vanneste, directeur van Scaldis en oprichter van BeMicron, en Siegfried De Smet, medeoprichter van BeMicron, hebben op 5 maart herbruikbare en innovatieve cleanroom overalls voorgesteld: overall met geïntegreerde bril, ademende overall en het BeMicron Ecopak.

Meer weten